De architecten van Cepezed en Corine Holtmaat van Albron nemen je mee in het circulaire bouwproces en ontwerp voor Rijkskantoor de Knoop en paviljoen The Green House en de zoektocht naar een circulair culinair concept. 

De oude Knoopkazerne is verbouwd tot nieuw Rijkskantoor. De oude kazerne is gestript maar met het uitgangspunt om zo min mogelijk te slopen. Ernaast is een tijdelijk circulair paviljoen gebouwd: restaurant The Green House, met hergebruikte materialen uit de oude knoopkazerne.

Dit programma start met een presentatie, gevolgd door een rondleiding door The Green House en het gebied eromheen. Let op: rijkskantoor De Knoop is niet publiek toegankelijk en kan niet van binnen worden bezichtigd.

Lees ook deze blog over The Green House, een vat vol verhalen!

Terug naar programmaoverzicht #DVDA18


Dit programma is mogelijk gemaakt in samenwerking met:
Afbeeldingsresultaat voor albron  Afbeeldingsresultaat voor cepezed logo

Ook interessant: