Ontwerpen voor zorg in de wijk

20170125_schetsontwerp-live

Striptekenaar Sander de Knegt van Schetsontwerp maakte deze strip naar aanleiding van het middagprogramma Design Cares tijdens de manifestatie SHARED SPACE!. We gingen daarin in gesprek over de veranderingen in de zorg en de relatie tot de ruimtelijke inrichting van de stad naar aanleiding van een inspirerende key note door Reimar von Meding [KAW Architecten] en een presentatie van het StadsAtelier Het Nieuwe Bartholomeus Gasthuis, een initiatief van Het Bartholomeus Gasthuis, Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Architectuurcentrum Aorta.

U kunt de strip hier bekijken.

MEER LEZEN

Bouwen aan een sterke Romeinse muur

Magazine Design Cares #2 / Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

We moeten oude patronen loslaten op weg naar moderne zorg. lees meer >